IMG_0470

Hersteltijd?

Hersteltijd verschilt per persoon. Met de juiste techniek zal zwelling tot een minimum beperkt worden en zal het weinig bloeden tijdens de behandeling.  Toch ook dit verschilt van persoon tot persoon.

Cliënten krijgen na de behandeling na-instructies op papier. Het behandelde gebied zal na 3-30 dagen lichter worden..het is aan te raden de nabehandeling na minimaal 6 weken plaats te laten vinden.
Daarna Kan u laten bijwerken wanneer u vind dat de permanente make up te licht wordt.

Enige zwelling is normaal bij alle PMU behandelingen; het gebied mag nadien gekoeld worden met icepacks. Droge huid, jeuk en gevoeligheid is normaal en hoort bij de wondgenezing na de behandeling. Dit verdwijnt allemaal in de loop van de dagen.

De kleur zal 30%-40% zachter worden! De nabehandeling zal de ‘te zachte’ plekjes opvullen en de puntjes op de ‘i’’ zetten.

Als u veel in de zon zit, een hele vette huid heeft, anti ageing cremes gebruikt, Retinol houdende producten gebruikt en veel transpireert zal u hoogstwaarschijnlijk al na 10 maanden- 1 jaar terug moeten komen voor en bijwerk behandeling. Als u de PMU goed beschermt heeft u er langer plezier van.