CORRECTIES OF FOUTEN

Heeft u in het verleden permanente make up laten plaatsen, maar is daar iets mis mee gegaan of vind u het niet meer mooi? Of heeft u een tatoeages waar u vanaf wilt of misschien wilt laten coveren?

Dan kan u bij ons terecht voor het corrigeren & weglaseren ervan!

PERMANENTE MAKE UP

1 – 4 behandelingen

TATOEAGES

8 – 12 behandelingen

PRIJS: € 75/behandeling

HOE WERKT HET?

PMU is net onder de opperhuid geplaatst. De Yag laser schiet razendsnel kleine puntjes op je pmu.

Tijdens het laseren ontstaat er een witte waas op het behandelde gebied, ook wel “white snow” genoemd. Dit verdwijnt binnen enkele minuten..

De laser zendt in een fractie van een seconde een intense lichtflits van één golflengte uit. Dit licht wordt selectief geabsorbeerd door de inktdeeltjes die in de huid ingekapseld zitten. De laserenergie breekt de kapsels open en laat de inktdeeltjes in kleinere deeltjes uit elkaar vallen, die vervolgens door het afweersysteem van het lichaam kunnen worden “bestreden” en verwijderd.

Aangezien het in de meeste gevallen om grote hoeveelheden inkt gaat zal het lichaam deze niet in een keer kunnen afbreken en zullen er dus meerdere behandelingen nodig zijn. Indien uw lichaam goed op de behandelingen reageert, zal de tatoeage in de loop der maanden steeds meer vervagen.  Kortom: Door de energie uit het licht van de laserstraal vallen de pigmentdeeltjes uiteen in kleinere deeltjes. Ze worden als het ware verpulverd, en het lichaam is in staat om ze op te ruimen en af te voeren.