images-27

Wat te verwachten na de behandeling?

Wat mag je verwachten na de plaatsing van permanente make up?

OGEN

De permanente make up van de ogen is eigenlijk de enigste plaats waar zwelling & roodheid ontstaat en de eerste 3 dagen nog kan toenemen.  De hoeveelheid zwelling is afhankelijk van de breedte van uw eyeliner en de gevoeligheid van uw huid.  Zo zwelt de ene huid sneller dan de ander huid.

U kan wel gewoon gaan werken.  Het enigste waar u rekening mee moet nemen (en zeker moet doen!!!) is het aanbrengen van de zalf en dit meermaals per dag gedurende 10 dagen.  Het dragen van een zonnebril kan verzachtend werken voor de ogen omdat deze direct na de behandeling wat lichtgevoelig kunnen zijn.

IMG_0470

WENKBRAUWEN

Onmiddellijk na de behandeling zal er misschien lichte zwelling zijn en wat roodheid, maar meestal is dit de dag nadien al weer weggetrokken.  Net als bij de ogen dien je wel gedurende 10 dagen zalf aan te brengen en dit meermaals per dag.

images-6

LIPPEN

De lippen zullen een kleine zwelling vertonen de eerste dagen.  U drinkt het beste ook met een rietje en brengt meermaals per dag zalf aan en dit gedurende 10 dagen.  Heeft u al koortslip gehad dan gebruikt u zovirax (deze dien je trouwens voor de behandeling al in te nemen en te smeren)

IMG_0788

Heeft u interesse in permanente make up?  Aarzel dan niet om contact op te nemen!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>