images-27

Is permanente make up pijnlijk?

Doet permanente make up pijn?

Het antwoord op deze vraag is persoonsgebonden.  Zo heb ik klanten die bijna niets voelen, maar eveneens klanten die het toch niet zo aangenaam vinden.  Dit alles hangt samen met uw persoonlijke pijngrens en is afhankelijk van de zenuwen in de huid.  Bij de ene persoon liggen die zenuwen hoger dan bij een ander en zo reageer je dus gevoeliger.

Een tweede oorzaak van pijn is de reactie van de huid.  Heeft u een gevoelige huid en ontstaat er snel zwelling dan zul je de permanente make up ook minder aangenaam vinden.  Echter de meeste zwelling komt voor wanneer je kiest voor een extreem brede eyeliner en dan nog niet bij iedereen.

PMU

1 groot geluk!

Bij permanente make up wordt de huid verdooft!!!  Zo wordt er gebruik gemaakt van 2 soorten verdoving. De eerste verdoving is in creme-vorm en wordt aangebracht voor de start van de behandeling.  Deze laten we zo’n 10 min inwerken en het verdooft het oppervlak van de huid.

Een tweede verdoving wordt gebruikt tijdens de plaatsing van de permanente make up.  Het is een vloeibare verdoving die in het wondje wordt aangebracht.

De combinatie van deze 2 verdovingen zorgt ervoor dat de permanente make up voor iedereen goed verdraagbaar is.

Heeft u interesse in permanente make up, aarzel dan niet om contact op te nemen.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>